De tijd bestaat alleen maar omdat anders alles tegelijk zou gebeuren. *Albert Einstein.

Is dat niet precies wat er anno 2019 gaande is?

Alles, maar dan ook alles tegelijk?

Voor mijn gevoel wel. Ik heb een fulltime baan, ik heb 2 kinderen. Één van 2 jaar oud en één van 5 jaar oud, dus zoals je je misschien kunt voorstellen zijn deze dames volledig afhankelijk van hun vader en van mij. Daarnaast is mijn streven om minimaal 4 keer per week te sporten, mijn blog naar ‘The next level’ te helpen dit jaar en volledig afgetraind naar Ibiza af te reizen aankomend Mei met een vriendin van mij om ironisch genoeg ‘even bij te tanken’. Daar komt bij dat ik eigenlijk wil proberen om zoveel mogelijk vlees arm te gaan eten omdat ik mij steeds meer bewust wordt van al het leed dat schuil gaat bij het produceren van mijn lekkere stukje kip op brood of mijn spare-rib als ik fijn uit eten ga, en eigenlijk ook wel weer een sport-dieet wil volgen. Ik weet niet of jullie je ooit hebben verbonden aan een sport dieet met schema maar laat me je dan met mijn uiterste overtuiging toevertrouwen dat dit hard as fuck is! Ik heb overwogen om dit anders te vertalen maar dat zal onderdoen aan het feit hoe moeilijk het is om je hier aan te houden.

Ja en door al dit bovengenoemde merk ik dat, nu ik ouder word mijn gezicht gaat tekenen. Het treurige feit is dat het dof aan het worden is, vergrote poriën zijn aan de orde van de dag en kraaienpootjes beginnen zich te vestigen rondom mijn ogen. Niet zo gek ook als je zoals ik in dit tempo doordraaft. O ja, en dan is daar nog de gelegenheids sigaret. I know, i know niet doen, slecht voor je, ga je dood van. Ja! Jullie hebben allemaal gelijk. En had ik al verteld dat ik voor Bacardi werk? Deze valt onder het kopje: Work hard, Play hard! Geloof mij als ik zeg dat die feestjes fantastisch zijn en dat ik super leuke collega’s heb waar ik graag de lampen aan het einde van de avond mee aan doe. Dit helpt natuurlijk ook niet mee aan een strak egaal huidje die toch o-zo-wenselijk is op social media..

klokIn mijn hoofd hebben we het ‘gehaald’, als de jongste 4 jaar is en ook naar school gaat. God wat zullen we dan ineens veel geld (en tijd) over hebben, want laten we wel wezen € 1100,- euro per maand aan opvangkosten? Terwijl er al 1 fulltime naar school gaat is ronduit belachelijk. En dan hoor ik je denken, ja maar je krijgt toch ook geld terug van de Belastingdienst? Ja dat klopt wel maar het feit blijft dat we € 850,- per maand Netto mogen aftikken.. Vies veel als je het mij vraagt!

Stress.

En dan heb je het onderwerp ‘Stress’ ook daar kan menig vrouw een blog dikker dan de Dikke van Dale over schrijven (en jullie mannen ongetwijfeld ook hoor).

Maar al met al ben ik best gelukkig met hoe we alle ballen in de lucht houden, waar ik niet happy mee ben is hoe het zich uit in mijn gezicht. Wij zijn recentelijk afgereisd naar Mexico en uiteraard hebben we daar heerlijk foto’s gemaakt, en ik schrok van mijn.. just out of bed, no make up, i woke up like this foto’s. Helaas zijn we niet allemaal Beyonce.

Botox? Fillers?

botox

Misschien is het dan toch tijd geworden voor een injectable of een paar fillers ging er in mijn hoofd om. Hier zat ik al een tijdje aan te denken. Ik heb in het verleden veel geld uitgegeven aan goede make-up en goede dagcreme, nachtcreme en verdere verzorging. Ik kocht gewoon de luxe merken en kwam dan met een Cher taille de Douglas uit ( Rib uit m’n lijf.. snapte je ‘m?).

Eigenlijk had ik daar nooit een tweede keer aandacht aan besteed, ik bedoel aan het feit dat het best wel eens niet de juiste dagcreme en verzorgingslijn zou kunnen zijn die ik gebruikte.

Eigenlijk heb ik daar ook helemaal geen verstand van, maar door een samenwerking op Instagram (@frombabytobikinibody) ben ik mij gaan verdiepen in dit onderwerp.

Wat ik las besloot mij om een blog aan dit onderwerp te wijden;

Dit is iets dat elke vrouw zou moeten weten. – You are welcome 😉

 

Huidverzorging:

Herkennen jullie je als ik zeg dat het zo’n onduidelijk gedoe is in welke volgorde welk product nou moet worden aangebracht? En dat er zo veel aanbieders zijn en dat je niet meer weet wat je met wat moet combineren? Ik had hier wel heel erg last van.

Waar ik ook erg last van had was ‘de teleurstelling’.. wat ik daarmee bedoel is dat ik weer eens een klein vermogen had uitgegeven aan een beauty product waar een ontzettend goed marketing bureau achter zat, en dat ik dan vervolgens eigenlijk geen verandering of verbetering zag.

 

No more of that!

*en dit komt echt vanuit mijn eigen ervaring.

Afgelopen week heb ik een pakketje mogen ontvangen van NYBF cosmetics.

( NOT Your Boyfriends Face cosmetics * love the name!) NYBF cosmetics

Ik had binnen twee dagen zo’n zichtbaar verschil in mijn gezicht dat ik mij bijna schuldig voelde dat ik dit pakketje gratis had mogen ontvangen van NYBF ( nogmaals bedankt!). het vochtlevel in mijn wangen en rondom mijn ogen was weer aangevuld, ik had blosjes op mijn wangen en mijn huid straalde meer op een of andere manier. En wonder boven wonder was het ook duidelijk in welke volgorde ik de producten moest gebruiken, zie hieronder:

Huidtype: droog, vochtarm, verslapt, rijp –  Ja ik!

cropped-19-11-17-margriet-hoogenberg-66bw.jpg

Ochtend:

 1. The Purifying Cleanser.Deze reinigt je huid zacht zonder haar uit te drogen. In de avond, wanneer er make up verwijderd moet worden: twee wassingen. In de ochtend is één wassing voldoende. Breng een beetje cleanser aan op een vochtige huid. Inmasseren, afspoelen en droogdeppen.
 2. The Hyaluronic Water.Aanbrengen op de droge, schone huid die gereinigd is met The Purifying Cleanser. Een paar druppels zorgen voor intensieve hydratatie en maken de huid strakker en gladder.
 3. The Eye & Face Treatment.Een dun laagje aanbrengen op een droge huid. The treatment bevat alle  peptiden en anti-oxidanten die je huid nodig heeft in een hydraterende en matterende emulsie.
 4. The Pearl Emulsion. Deze uitgebreide formule combineert voedende werkstoffen met ontgiftende, antioxiderende en beschermende eigenschappen tegen luchtvervuiling en zonneschade en gaat actief huidveroudering tegen. Een uitgebreid vitaminecomplex en algen verbeteren de huidstructuur en stimuleren de aanmaak van elastine en collageen.
 5. The Pearl Cream.Een kleine hoeveelheid Pearl Cream even warm maken tussen je vingertoppen en  inkloppen in de huid. The Pearl Cream geeft je huid stevigheid, extreme hydratatie en beschermt tegen alle weersomstandigheden.

New Year background with Christmas balls.

Avond:

 1. The Purifying Cleanser.Breng de cleanser onverdund aan op je huid en masseer deze helemaal in tot de gel bijna vloeibaar is. Voeg dan wat lauw water toe en masseer nog even met het lichte schuim. Afspoelen. Herhalen op een nat gezicht met een klein beetje Purifying Cleanser. Afspoelen en droogdeppen.
 2. The Vitamine A Vital Serum. Deze droge olie trekt snel in en laat een comfortabel gevoel op de huid achter. De celcommunicerende ingrediënten geven een intensieve boost terwijl de huideigen stoffen de huid glad en soepel maken.
 3. The Eye & Face Treatment.Breng een klein beetje Eye & Face Treatment rond de ogen aan.
 4. The Activating Rich Cream.Breng de Activating Rich Cream op het hele gezicht, tot onder de ogen, en hals aan. Deze intensieve formule bevat hoge concentraties van Vitamine A, B, C en E en Niacinamide die de huid actief aanzetten tot rejuvenatie.

 

Ik ben helemaal happy met deze verzorginglijn en ik wil je aanraden, dat als jij met hetzelfde probleem loopt als ik hierboven heb beschreven dit echt echt echt te gaan proberen. Mocht je nou denken: ‘ja maar wat als ik het niks vind? Dan heb ik alles aangeschaft?’ Ook daar hebben ze rekening mee gehouden op deze webshop! Je kan een sample bestellen van alle bovengenoemde producten om zelf te testen.

Sample Set NYBF

Hieronder alle informatie, ik ben oprecht benieuwd wie hier mee aan de slag gaat en wat jullie ervaringen er mee zijn. Please let me know!

Sample service set

sample-service-2018

€15,00

De sample set bevat 1 x Purifying Cleanser, 1 x The Hyaluronic Water,  1 x The Eye & Face Treatment, 1 x The Pearl Emulsion,  1 x The Pearl Cream, 1 x The Vitamine A Vital Serum, 1 x The Activating Rich Cream en 1 x The Eye Lift.

Mocht je beslissen de producten van je samples na te bestellen bieden ze je ook nog eens €15,- korting. Hoe lekker is dat?

 

The Purifying Cleanser 

cleanser

 • Reinigt mild
 • Verfijnt de huidstructuur
 • Beschermt de natuurlijke huidbarrière
 • Hydrateert de huid
 • Ook geschikt voor de ogen
 • Voorkomt huidirritaties
 • Anti-bacteriëel
 • Gaat puistjes tegen
 • Parfumvrij
 • € 19,95 per stuk. 150 ml.

 

The Hyaluronic Water

hyaluron-30-ml

 • Verbetert de visco-elastistiteit
 • Hydrateert de huid
 • Verstevigt de huid
 • Reduceert rimpels, kraaienpootjes en lijntjes
 • Gaat het dunner worden van de huid onder de ogen tegen
 • Zorgt voor een vollere en strakkere huid
 • Voorkomt huidirritaties
 • Gladde finish
 • Parfumvrij
 • € 59,95 p.stuk 30ml.

 

The Vitamine A Vital Serum

vit a

 • Celcommunicerend
 • Zet de cellen actief aan tot verjonging
 • Maakt de huid gladder en strakker
 • Stimuleert de collageenproductie
 • Gaat de afbraak van collageen tegen
 • Herstelt en verfijnt de huidstructuur
 • Beschermt de huid tegen schadelijke vrije radicalen
 • Vermindert rimpelvorming
 • Verstevigt de huid
 • Ondersteunt de natuurlijke barrièrefunctie van de huid
 • Bestrijdt onzuiverheden en voorkomt ontstekingen en puistjes
 • Zorgt voor een frisse en heldere teint
 • Hydrateert en kalmeert
 • Voelt comfortabel en zacht aan
 • Geeft een natuurlijke en gezonde glow
 • € 14,95 p.stuk 5ml.

 

The Eye & Face Treatment

eye

 • Snel intrekkende formule die op de diepere huidlagen werkt
 • Bevat vitaminecomplex, anti-oxydanten, peptiden, mineralen, hyaluronzuur
 • Egaliseert de huid
 • Verfijnt de huid
 • Verkleint de poriën
 • Vervaagt vlekken en verkleuringen
 • Voorkomt huidirritaties
 • Geeft de huid elasticiteit
 • Stimuleert de aanmaak van collageen
 • Zet aan tot celregeneratie
 • Herstelt de schade van vrije radicalen
 • Natuurlijke bescherming tegen de zon
 • Volledige voeding voor de huid
 • Flawless finish
 • Parfumvrij
 • €37.95 p.stuk 50ml.

 

The Pearl Cream

Pearl-Cream-Airless-Jar-50-ML.jpg

 • Stevige textuur die op de bovenste huidlagen werkt
 • Versterkt de werking van the eye & face treatment
 • Hydrateert de huid
 • Verstevigt de huid
 • Stimuleert de aanmaak van collageen
 • Vervaagt vlekken en verkleuringen
 • Natuurlijke bescherming tegen de zon
 • Bevat lichtweerkaatsende deeltjes voor direct optische verjonging
 • Parfumvrij
 • € 36,95 p.stuk 50ml

 

The Activating Rich Cream

potje 2

 • Milde exfoliatie
 • Activeert de huid
 • Herstelt zonneschade
 • Verbetert de elasticiteit
 • Egaliseert de huid
 • Versterkt de natuurlijke huidbarrière
 • Herstelt en voorkomt onzuiverheden
 • Verhoogt het natuurlijke vetzuurgehalte
 • Hydrateert en gaat vochtverlies tegen
 • Vervaagt oppervlakkige pigmentvlekjes
 • Reguleert de talgproductie
 • Kalmeert de huid
 • Stimuleert de aanmaak van collageen
 • Fluweelzachte textuur
 • Geschikt voor ieder huidtype
 • Parfumvrij
 • € 49,95 p.stuk 50ml.

 

 

The Pearl Emulsion

pearl-emulsie-klein

 • Bevat een uitgebreid vitamine-complex
 • Hoge concentratie vitamine C uit diverse natuurlijke bronnen
 • Rijk aan proteïne en aminozuren
 • Beschermt de huid tegen luchtvervuiling
 • Natuurlijke absorptie van schadelijke UV-A stralen
 • Stimuleert de aanmaak van elastine en collageen
 • Hydrateert de huid
 • Versterkt de natuurlijke huidbarrière
 • Herstelt de schade van vrije radicalen
 • Verbetert de souplesse en stevigheid
 • Vervaagt vlekken en verkleuringen
 • Versnelt de afvoer van toxines
 • Zet aan tot celgeneratie
 • Verfijnt de huidstructuur en teint
 • Reguleert de talgproductie
 • Herstelt en voorkomt onzuiverheden
 • Parfumvrij
 • € 49,95 p.stuk 50ml.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: