Goed doen voor een ander..

Happy 2019 iedereen!

Het is lang stil geweest rondom mijn blog maar ik start het jaar goed met een strakke agenda en plan vooral ook de dingen in die er toe doen en waar ik achter sta.

Hoe staat het eigenlijk met jullie goede voornemens? En? zeg eens eerlijk, hoeveel heb je er al gebroken?

Een van mijn goede voornemens is: Me First! Lekker bewegen, heerlijke nieuwe schema’s en vooral mijn eigen bucketlist voor dit jaar afwerken… Reizen, genieten van de kinderen, studeren, werken en trainen! Maar what about die anderen? die anderen die niet gezien worden of gehoord? Dilemma..

Actief blijven in de winter en tegelijkertijd iets goeds doen voor een ander? Blijf in beweging met Imagine Run, ontdek nieuwe hardloop- of wandelroutes en daag jezelf uit om een speciaal doel te halen. Verwezenlijk dit doel tijdens de virtuele run voor UNICEF op 2 februari 2019.

UNICEF zet zich deze winter in voor kinderen in Syrië en buurlanden die op de vlucht zijn voor oorlogsgeweld. Door mee te doen aan aan de UNICEF Imagine Run, draag je bij aan het schenken van dekens & kledingpakketten voor deze kinderen. Zo doe je met je deelname én iets goeds voor jezelf én voor een ander.

Bij een virtuele run bepaal je zelf de afstand, locatie en of je wilt wandelen of hardlopen. Om deel te nemen gebruik je de Imagine Run App en schaf je een deelnamepakket aan via Imagine Run.

Unicef_Bewegers

Graag wil ik je uitnodigen om met me mee te lopen 2 februari.

Niet zomaar een loopevenement

Met Imagine Run mag alles, niets moet. Je kunt overal ter wereld mee doen aan dit loopevenement. Zelf je eigen start, route, afstand en tempo bepalen… Maak er een persoonlijke run van! Net iets anders dus dan de meeste loopevenementen. Omdat dit nieuw is, leg ik hieronder uit hoe dit loopevenement precies werkt.

Wandelen of hardlopen?

Bij een Imagine Run evenement, mag zelf kiezen of je wilt hardlopen of wandelen. Ook kun je gedurende je hardlooprondje een stukje gaan wandelen of andersom. Doe wat goed voelt en wat je leuk vindt!

Waar begin je?

Het antwoord op deze vraag is simpel: je start dit loopevenement waar je maar wilt. Gewoon vanaf je voordeur, in het bos waar je graag loopt of… pak de app erbij en ontdek een route die je nog niet kent. De app zet routes voor je uit die je altijd weer terug brengen naar jouw start.

Wanneer start dit loopevenement?

Op 2 februari vindt de UNICEF Imagine Run plaats, waarbij je zelf kiest hoe laat je wilt starten. Loop wanneer het jou goed uitkomt.

Ik hoor je nu denken: als ik het allemaal zelf mag bepalen, waarom zou ik dan meedoen en niet zelf een rondje gaan wandelen of hardlopen? Hieronder sommen wij de redenen op waarom ik denk dat jij mee moet doen aan dit virtuele en persoonlijke loopevenement!

1. Loop voor jezelf en een ander

UNICEF zet zich deze winter in voor kinderen en hun families in Syrië en buurlanden die op de vlucht zijn voor oorlogsgeweld. Door mee te doen aan aan de UNICEF Imagine Run, draag je bij aan het schenken van dekens aan kinderen op de vlucht. Omdat winters ook in Syrië en buurlanden koud kunnen zijn, is hen voorzien van dekens en kledingpakketten een goede manier om te helpen. Zo doe je met de deelname en iets goeds voor jezelf en voor een ander.

2. Loop jij samen met mij? Ik verloot een Buff en een startpakket.

Een Buff is een musthave voor elke buitensporter. Met deze accessoire weet je zeker dat je warm blijft tijdens een winterse wandeling of hardlooprondje, ik verloot een Buff en daarnaast verloot ik een startpakket op mijn instastory tussen nu en 25 Januari. Wil je kans maken om deze winnen? post dan in je Instastory het volgende:

IK ZET MIJ IN VOOR UNICEF DOOR 2 FEB 2019 TE LOPEN MET @IMAGINE_RUN EN @FROMBABYTOBIKINIBODY. De winnaar ontvangt 25 Januari een prive bericht van mij en zal in mijn Instastory voorbij komen!!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: